fbpx

O nama

Kompanija

Bacillomix

BACILLOMIX CO. čini tim mladih i dinamičnih ljudi sa stalnom željom za profesionalnim usavršavanjem čime svakodnevno doprinose ličnom i kompanijskom napredovanju. Sve što radimo je u svrhu očuvanja prirode uz pomoć nauke, a ljubav prema poljoprivredi i zemlji gajimo još od malih nogu.

2014

Registrovan je naš prvi i jedinstveni na balkanskom tržištu mikrobiološki preparat i oplemenjivač zemljišta BACILLOMIX SPECIJAL.

2018

Registrovan je BACILLOMIX AURUM B, biofungicid i biobaktericid.

2020

Osnivamo preduzeće BACILLOMIX CO. DOO za proizvodnju i distribuciju mikrobioloških preparata. Svi preparati se prave od 12 Bacillus sp. sojeva, čija su izolacija, determinacija, morfološka i biohemijska ispitivanja opisana u Master radu Nataše Došen, osnivača preduzeća.

2020

Početkom 2020. godine završava se postupak registracije 2 nova preparata: BACILLOMIX ORIGINAL, mikrobiološko đubrivo, biostimulator i oplemenjivač zemljišta sa povećanim sadržajem živih bakterijskih ćelija i poboljšanom tehnologijom proizvodnje i BACILLOMIX SEMENNOPS za tretman semena i sadnog materijala. Do kraja godine je registrovano još 4 nova biopreparata: BIOTIC B, za primenu u povrtarskim kulturama; BOTRIX B, za primenu u voćarstvu i vinogradarstvu; GRAMINO B, za primenu u ratarstvu i RAZOR B, za mineralizaciju zemljišta i brže razlaganje žetvenih ostataka.

27.10.2020. preduzeće Bacillomix co. doo dobija rešenje za obavljanje inovacione delatnosti kao razvojno-proizvodni centar od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Bacillomix

Tim stručnjaka

Nataša Došen
Master poljoprivrede

Direktorka
+381 69 2370 444
natasa.dosen@bacillomix.com

Dušan Panić
Dipl.ing. zaštite bilja

Menadžer prodaje za Južnu Bačku, Srem i Mačvu
+381 60 1584 107
dusan.panic@bacillomix.com

Nataša Glišić
Dipl.ing. poljoprivrede

Menadžer prodaje za Banat
+381 60 1584 103
natasa.glisic@bacillomix.com

Žaklina Tomić
Dipl.ing. zaštite bilja

Menadžer prodaje za Severnu Bačku
+381 60 3584 109
zaklina.tomic@bacillomix.com