fbpx

Blog

Bacillomix co. doo dobitnik Velikog šampionskog pehara 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma!

by in Blog 21 маја, 2022

20. maja 2022. godine kompanija Bacillomix co. doo je dobila Veliki šampionski pehar 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma!

Ovo priznanje dodeljeno nam je na osnovu ocena i broja medalja kao proizvođaču mikrobioloških đubriva.

Botrix B, naš inovativni preparat za sve voćarske kulture i vinovu lozu ocenjen je sa maksimalnih 100 poena i dobio je veliku zlatnu medalju!

Gramino B, naš inovativni preparat za sve ratarske kulture, takođe je ocenjen sa maksimalnih 100 bodova i okićen velikom zlatnom medaljom!

SemennOps inovativni preparat za tretman semena i sadnog materijala dobio je 97 poena i poneo je zlatno odličje!

Inovativni Biotic B za tretman svih povrtarskih kultura je sa 96 bodova takođe okićen zlatnom medaljom!

I na posletku, Razor B, inovativni preparat za razlaganje žetvenih ostataka, poneo je srebrno odličje sa osvojenih 92 poena.

Veliko hvala dugujemo svim proizvođačima koji koriste naše preparate, bez kojih ovog napretka ne bi bilo. Takođe želimo da se zahvalimo svim članovima našeg tima koji dele sa nama želju da zemlji vratimo bogatstvo i učinimo je zdravijom za sledeće generacije.

Hvala i našem ekskluzivnom distributeru Savacoop na ukazanom poverenju i sjajnoj saradnji.

Hvala i žiriju 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma na ovom zaista velikom priznanju.

Takođe, želimo da izrazimo ogromnu zahvalnost Fondu za inovacionu delatnost koji je podržaao našu ideju razvoja inovativnih mikrobioloških preparata.

I za kraj, hvala divnim ljudima sa Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu i svima koji su nam na bilo koji način pomogli na putu istraživanja, razvoja i plasiranja naših mikrobioloških preparata.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *